1 maj 2022
13:00

IFK Tumba FK

Referat: Huddinge IF 3 Gul - IFK Tumba FK

idag åkte vi på årets första förlust på hemmaplan när vi tog emot IFK Tumba på Källbrinks IP. Vi tog dock ledningen i den 7:e matchminuten på ett exemplariskt anfall där Moritz K. avslutar med att kallt rulla in bollen i mål assisterad av Charlie Ä. Gästerna har mer boll och reducerar i den 14:e matchminuten. Kort före periodpaus tar gästerna dessutom ledningen. Ställningen var 1-2 efter den första perioden. I den andra perioden tar gästerna över matchen mer och mer men vi sticker upp lite då och då i farliga kontringar. Gästerna gör tre mål i den andra perioden så ställningen var 1-5 inför den tredje perioden. I den sista perioden har vi tappat lite kämpaglöd och har svårt att överhuvudtaget spela oss ur egen planhalva.
Siffrorna rinner lite iväg då gästerna trummar på med ökad geist.

Slutställningen blev Huddinge IF - IFK Tumba 1-10

Grönt kort: Moritz K.

Mål: Moritz K. 1
Assist: Charlie Ä. 1

sön 2 okt 2022, 10:30 IFK Tumba FK - Huddinge IF 3 Gul 8 - 3